http://www.stichtingbeessie.nl/artikelen/experience-gifts-koe-knufflen/_435____NL
Zoeken
Winkelmandje

Locatie

Voorst

Duur

3 uur

 

Koe Knuffelen

Het Koe Knuffelen doet een appèl op uw Intuïtie (rechter hersenhelft) en de kunst van de Non Verbale communicatie.
 
Programma workshop Koe Knuffelen:
U wordt ontvangen op de boerderij met koffie/thee en heerlijke koek om eerst eens lekker te onthaasten. (de geur van vers gras of hooi vermengd met koeien en melk). Al kuierend en keuvelend maakt u kennis met de dieren op de boerderij.
Tussen de koeien gaan we aan de gang met verf en penseel om wat te kliederen en klodderen op een paneel, een ongedwongen schildersessie waar het genieten de hoofdzaak is en niet het resultaat van het kunstwerk.
Na deze momenten van creativiteit onder het genot van een drankje wordt u meegenomen om uiteindelijk de drie stappen van het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen.
Wat betekent het om tegen 700 kg van 39 graden aan te mogen rusten. Het contact met de dieren wordt vaak ervaren als een indringende beleving die lang nawerkt in het dagelijks leven. Angsten worden overwonnen zodat ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.
Na afloop onder het genot van een hapje en een drankje is er nog een bijzondere verrassing waar we nu niets over vertellen want dan is het geen verrassing meer.
De cursus is omlijst met harmonie, veiligheid en creativiteit, waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het kledingadvies is warm en gemakkelijk. Het moet tegen een stootje kunnen. Iedereen krijgt hier een overjas of overall met laarzen aan, maar neem wel lekkere warme sokken mee!