Esther Pieters, in Nederland werkzaam als dierenarts bij een kliniek in Ridderkerk, kwam samen met vriendin/assistente Riëtte Kribben naar Benifaio om de honden van Naomi te helpen.

Fantastisch werk hebben zij geleverd!

Maar liefst 16 van Naomi's honden werden geneutraliseerd en daarnaast ook nog 6 zwerfkatten die door de Spaanse buurvrouw gevangen werden. Carlos, de chirurg die eerder bij Naomi geholpen heeft, kwam ook nog even assisteren. Een paar ernstig zieke honden werden ingeslapen en veel honden ook nog algemeen onderzocht. Beessie leverde de narcosemiddelen met behulp van Rebecca Culpin, die per 1 april haar eigen dierenartspraktijk in Hondon de Los Frailes is gestart.

Als klapper op de vuurpijl namen Esther en Riëtte ook nog twee honden mee naar Nederland, om voor hen een goed thuis te bemiddelen.

Heel veel dank namens Naomi en haar hondjes !

Esther en Riëtte aan het werk Riëtte en Esther aan het werk Spaanse Buurvrouw met katje Noami knuffelt Leia na operatie Carlos kwam ook nog even assisteren Naomi prepareert transportbox voor Taira Hondjes klaar voor vertrek naar Nederland