Emma Tylerleigh en Juan Cortes gaven een prachtige show ter ere van Casa Epona.

Julia Hamilton verzorgde een loterij en een raadspelletje waar men een leuk speelgoedpaard kon winnen. We hadden een prachtige stand en verkochten wat paardenspullen. De opbrengsten van deze dag komen ten goede van de rescue paarden van Casa Epona.

Jan van Droffelaar maakte twee mooie filmpjes van deze geslaagde dag:

 

Het laatste rescue paard dat bij Casa Epona binnenkwam, Estrella, maakt het goed en boekt vooruitgang. Ze eet een gat in de wintervoorraad.

Er kwamen weer donaties binnen van Laura Boin, Peggy Visser, CVS Ruitersport, Ruyters voor Ruiters en Brabants Ruiterhuis. Fantastisch zoveel nieuwe spullen erbij zaten! En een stapel voedingssupplementen.

Roy en Jacquie van HOVAR mochten wat donaties van Peggy Visser in ontvangst nemen en de kleding van Advocatenkantoor Van Kempen ging naar de winkel van HOVAR.

Een mooie afsluiter van dit jaar was de overhandiging van maar liefst 1.000 kilo hondenvoer aan Naomi Jacobs van Animal Aid Foundation in Benifaio. Met dank aan Rineke van der Waal van Gaiadogs, Gerda van Zwam en Jolanda, Liz en Sandy uit Engeland, Saskia van Son, Harry & Ursula van Iperen, Femke van Iperen, Advocatenkantoor Van Kempen, Schoonheidssalon Beau Papillon, Paul Jacobs, Esther Pieters en Riette Kribben. 

Heel veel dank aan iedereen die Beessie helpt met helpen!