HHC IJsberencompetitie 2013

Stichting Beessie is actief aanwezig in het clubhuis van de Huizer Hockey Club om geld te werven.

Wat is de IJSBERENCOMPETITIE?

Een door de HHC georganiseerd wintercompetitie voor Senioren, Veteranen (M/V) Mixed - , L - en Trimteams waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Het toernooi is een invulling voor de (te) lange winterstopperiode.

Wanneer?

De volgende data zijn gepland: 13 Januari, 20 Januari, 27 Januari 2013. Daarnaast gelden de data 3 Februari, 10 Februari en 17 Februari 2013 als inhaaldata door afgelastingen vanwege weersomstandigheden.
Annulering door weersomstandigheden dan eerst volgende zondag etc.etc..

Waar?

Op de 4 velden van Huizer Hockey Club aan de Bestevaer.

Teams

De teams bestaan uit heren of dames. Samengesteld uit verschillende teams of een bestaand team van een hockeyclub. Het niveau is 3e of 4e klasse. Maximaal aantal deelnemers bedraagt 24 teams.

Bij voldoende aanmelding van L-teams (vl+) en MIXED-teams (ook Trim) en Senioren zullen aparte poules georganiseerd worden. Een Mixed team bestaat minimaal uit 5 dames, in het veld, aangevuld met heren. Tevens is er een lijst van individuele spelers die een aanvulling kunnen zijn op een team met een te kort aan spelers.
Dus niet helemaal het juiste aantal dan toch komen want u krijgt aanvulling, gelieve dit wel van te voren kenbaar te maken!!!

Scheidsrechters

Eén speler van ieder elftal fluit de eigen wedstrijd, scheidsrechterswisselingen tijdens wedstrijd zijn toegestaan mits m/v voorzien van duidelijke onderscheidende kleding. (wordt verstrekt)

Speeltijden

Er wordt gespeeld om 11.30, de 2e shift 13.00, en 3e shift 14.30. Duur van de wedstrijden 2 x 35 minuten. Om 9.00 ‘s morgens wordt bepaald of er gespeeld gaat worden op de betreffende dag. Het spelschema kan aangepast worden door de weersomstandigheden waardoor meerdere kortere wedstrijden per dag gespeeld worden.

Kosten

De vooraf te betalen kosten bedragen € 5,00 per persoon met een minimum van € 75,00 per team per keer. Hiervoor ontvangt men koffie (plus), soep (met), 2 kannen bier, diverse hapjes en een warme ontvangst.