http://www.stichtingbeessie.nl/projecten/afgeronde-projecten/animal-aid-foundation/_443____NL
Zoeken
Winkelmandje
 

Animal Aid Foundation

Update Oktober 2015

De verhuizing van Naomi is een feit. Vanaf nu gaat zij op kleinere schaal, dus met minder dieren verder vanuit Bearin (Navarra).

Mocht je Naomi willen steunen, neem contact met haar op via facebook of website.

Animal Aid Foundation

Update Januari 2015

Naomi heeft besloten om te stoppen met haar hondenopvang in Benifaio en is dringend op zoek naar opvanggezinnen en adoptanten voor haar honden. Kijk op de facebook pagina van Animaladfoundation Spain of de website

 

Het project Auto AAF (zie afgeronde projecten) is met succes afgerond, maar de ondersteuning aan Animal Aid Foundation gaat door.

Annelies Jacobs heeft zich tientallen jaren ingezet voor de honden in Spanje en zij heeft er duizenden gered en weten te herplaatsen. Zij houdt nog zielsveel van de honden, maar voor haar is de tijd aangebroken om het iets rustiger aan te doen. Haar dochter Naomi heeft indmiddels het grootste deel van de zorg voor de honden op zich genomen en woont permanent bij het asiel in Benifaio. 

Als je niet beter weet, zou je kunnen denken dat het runnen van een asiel in een land met een prettig klimaat als Spanje, uiterst aangenaam kan zijn. Het asiel heeft echter beperkingen, waar niet iedereen mee zou kunnen of willen leven. Zo heeft Spanje geen leveringsplicht inzake de electriciteitsvoorziening. Naomi is afhankelijk van zonnepanelen, die oud en versleten zijn. Daarnaast was er een windmolen om stroom op te wekken, maar die is tijdens een storm kapot gewaaid. Beessie schonk haar een generator. Die gebruikt zij nu o.a. om de waterpomp te laten werken. Zonder pomp geen water. Een koelkast is er wel, maar buiten gebruik omdat de generator anders dag en nacht zou moeten draaien. De generator draait op brandstof en daar is ook weer geld voor nodig.

Daarnaast is de zorg voor de honden er eentje die eigenlijk 24 uur per dag door gaat. Heel veel respect voor Annelies en Naomi !

Voer is altijd nodig en sinds kort verkopen wij via onze webwinkel ook hondenvoer van Brokkentopper, waarmee Beessie een leuke samenwerking is aangegaan. Hoge kwaliteit hondenvoer, waarbij in de webwinkel van Beessie een mogelijkheid is om bij uw bestelling wat extra voer te kopen voor Animal Aid Foundation. Brokkentopper doneert van elke eerste zak in een bestelling via de webwinkel van Beessie 1 kilo aan Animal Aid Foundation. Dit voer wordt verzameld en eens per maand getransporteerd naar Spanje.

Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om de opbrengst van de overige artikelen in onze webwinkel te doneren aan AAF. Van deze inkomsten hopen wij dit jaar een goede omheining te kunnen realiseren voor de reeds aanwezige speelweide voor de honden.