http://www.stichtingbeessie.nl/projecten/lopende-projecten/paarden-in-spanje/casa-epona/_453____NL
Zoeken
Winkelmandje
 

Casa Epona - Sax - 2016

Eigenaresse en oprichtster Beverly Garrick werd ziek in augtus 2014. In september 2014 heeft het tweekoppige Beessie team haar intrek genomen op het terrein van Casa Epona om te helpen met de verzorging van de dieren. Beverly overleed in februari 2015. Haar man George is niet in staat om voor de dieren te zorgen. Beessie is hier nog steeds actief. Zie voor meer informatie de facebook pagina's van Casa Epona, Beessie, Wim Kreuning en Conny Budie.

Casa Epona - Sax - 2014

Begin 2014 bracht Beessie voor de eerste keer een bezoek aan Beverly Garrick van Casa Epona Stables & Equestrian Supplies.

Al ruim 5 jaar is Beverly bezig met het opvangen en rehabiliteren van verwaarloosde paarden. Dat doet zij met heel veel liefde en geduld. Beverly wil alles redden wat er te redden valt, maar wil ook haar opvang kleinschalig houden. Op die manier krijgen de, vaak getraumatiseerde, paarden de aandacht en liefde die ze nodig hebben om volledig te kunnen herstellen.

Beverly herplaatst haar paarden allemaal in Spanje. De paarden zijn aan de leefomstandigheden gewend en Beverly blijft de paarden die zij gered heeft, volgen. Dat is eenvoudiger als ze in Spanje blijven, aldus Beverly.

Naast haar kleinschalige kinderponyclub, waarvan de opbrengsten besteedt worden aan de paarden, organiseert zij met regelmaat benefiet feestjes. Daarnaast probeert zij voor de paarden in de opvang sponsoren te krijgen.

Beessie wil graag een steentje bijdragen aan deze bijzonder goede instelling.

Het laatste rescuepaard van Beverly heet Louis en heeft nog geen vaste sponsoren. Louis heeft wel de nodige zorg nodig, waaronder ook wat medicatie. Wil je Beverly graag helpen met de verzorging van Louis? Shop in onze webwinkel en geef aan dat de opbrengst naar Casa Epona moet gaan. 

Louis werd reeds voor Mok behandeld door Miriam Beyens en kreeg voedingssupplementen van Peggy Visser. Louis heeft echter ook last van Ringworm en een schimmelinfectie, die ook nog behandeld moet worden. Wij willen Beverly hierbij graag ondersteunen door de benodigde middelen hiervoor aan te schaffen.

Merel van der Meer en Peggy Visser zamelen regelmatig paardenspullen in. Nieuw en gebruikt. BSS Paardentransporten neemt het gratis voor ons mee naar Spanje en Beessie mag het dan bij Casa Epona afleveren.